De TaxatiesiteHomeContact
HomeAanvragenLinksContactDe Taxatiesite
De taxatiesite
Advertenties
Erkende Taxateurs

Over ons

Wie zit er achter www.detaxatiesite.com?

De website www. detaxatiesite.com is gemaakt als uitbreiding van onze al bestaande websites om u nog beter te kunnen inlichten over onze dienstverlening met betrekking tot onafhankelijk taxeren van alle voorkomende roerende goederen. Het vastgoed, de huizenmarkt ed. laten we graag over aan onze collega's.

Ons hoofdkantoor en de administratie is gevestigd in Enschede:

De Taxatiesite
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
088-4303049
E-mail
kvk-nr: 08099570


Ons kantoor is gevestigd in Overijssel, maar de taxaties zijn uiteraard gericht op heel de Benelux. We kunnen dus in elke plaats in de Benelux roerende zaken (zoals bijvoorbeeld een inboedel) taxeren.

De taxatiesite werkt uitsluitend met bevoegde en erkende taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing, studeren en een rationele en economische kijk op antieke, gebruikte en/of nieuwe goederen voor u een taxatierapport welk door verschillende instanties gebruikt kan worden. Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die telkens aangesproken kan worden.

Indien u contact wilt opnemen, gebruik dan ons contactformulier. Voor een concrete taxatie kunt u geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen. De taxateur zelf neemt dan direct telefonisch of per mail contact met u op om uw taxatie aanvraag te bespreken.

Indien u contact met ons opneemt zullen enkele persoonlijke gegevens van u worden genoteerd of opgeslagen. Wij respecteren daarbij uw privacy, meer hierover leest u in ons privacybeleid.