De TaxatiesiteHomeContact
HomeAanvragenLinksContactDe Taxatiesite
De taxatiesite
Advertenties
Erkende Taxateurs

Inboedel taxatie

Inboedel taxatie door een erkende inboedel taxateur

Heeft u een taxatie van de inboedel nodig?

Een inboedel taxatie is handig bij schades, maar dit is niet het enige nut van een inboedel taxatie. Ook als u als executeur-testamentair bent aangesteld, of als u een verklaring van erfrecht hebt verkregen via uw notaris of van het kantongerecht heeft u baat bij een inboedel taxatie. 
Onze arbitraire hulp wordt overigens vaak ingeroepen bij (zakelijke) boedelscheidingen teneinde een onafhankelijke waarde te bewerkstelligen.


DeTaxatiesite.com werkt uitsluitend met erkende en bevoegde taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing, studeren en een rationele kijk op antieke, gebruikte en/of nieuwe goederen voor u een taxatierapport wat door verschillende instanties gebruikt kan worden (zie referenties). Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die telkens aangesproken kan worden.

Online taxatierapport voor €17,50
Online & digitaal taxatierapport voor slechts €17,50, vraag snel een rapportage aan!

Boedeltaxatie voor €395,-*
Boedeltaxatie: voor slechts €395 heeft u de complete inboedel getaxeerd! Zo bent u nooit onderverzekerd!

Fysieke taxatie voor €90,- per uur
Fysieke taxaties worden door ons taxatiebureau natuurlijk ook uitgevoerd! De facturatie geschiedt op basis van €90,- per uur.

 

 

Contact opnemen voor een inboedel taxatie
DeTaxatiesite.com is telefonisch bereikbaar op: 088-4303049 (van 8.30 - 12.30 en van 13.30 - 16.30uur). Maar u kunt bij een concrete aanvraag voor een inboedel taxatie het beste gewoon meteen (vrijblijvend) het aanvraagformulier invullen. De inboedel taxateur neemt nog dezelfde dag contact met u op om uw aanvraag voor de inboedel taxatie met u te bespreken.

 

*) De taxateur heeft het recht om van het vaste tarief af te wijken als er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn, uiteraard wordt u als consument daar van te voren op gewezen zodat u zelf kunt aangeven of u de opdracht wilt doorzetten. Te denken valt oa aan afwijkende inboedels, de km.vergoeding naar en van taxatie locatie, al dan niet gecombineerd met opdrachten i/d buurt